Dag 1/116 ;)

Haha jag hör hur det låter... YEEEEEJ dag 1/116 utan godis, kakor mm ;)..... Nu är det ju inte riktigt så att jag ätit det dagligen.. Men jag börjar redan på måndagen att längta till nästa Lördag .... Sjukt va??!!
 
Idag är det måndag och det är nu det riktiga allvaret börjar för oss. Imorgon börjar Thomas att jobba (inte full tid) och Mattis ska lämnas på en gång och vara där utan sin pappa till klockan 15.00. Spännande, han är så himlans go den här pojken. På mornarna nu går han till hallen, tar sin ryggsäck och pekar mot dörren. Han tycker verkligen att det är så kul att gå till förskolan :D. My är hemm och är förkyld, hon är piggare idag men hostar så hon får vara hemma en extra dag imorgon tillsammans med min mamma. Mamma är tjänstledig nu i 2 månader och ska bara leva gott och ha det helt underbart. Då får hon börja med att mysa med den bästaste My som finns :D. 
 
Imorgon har vi skoljogg och det ska regna :/.. men vad säger man?? Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder ;). Haha, minns när vi skulle åka på min första friidrottsdag som idrottslärare. Jag skrev ett sådant här fint pm till föräldrarna och tänkte vara så där påhittig och avsluta med just den meningen... tänk på att det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.... MEN förvirrad som jag är så skrev jag... Det finns inga dåliga kläder, bara dåliga väder.. Hihi så tokigt det kan bli :D. 
 
Nu på kvällen hoppade jag in och vickade åt en spinninginstruktör på Gymmix, vi körde ett härligt energirikt 60 minuters pass. Så kul att vara tillbaka!!!
 
Nu tänker jag gå och lägga mig så att jag inte är trött imorgon. Sov gott!!
 
Mysis uppe i Åre <3
 
Mattis på förskolan tillsammans med Flexbert ;)