Svullen, fet och allmänt ogilla just idag!

Gokväll :)
 
Hoppas ni alla haft en bra måndag. Min blev i vabbens tecken. My har knappt sovit en blund inatt så kändes rent ut sagt elakt att hon skulle gå till skolan. Hon har drömt massa mardrömmar, vaknat och gråtit och inte vågat berätta vad det handlat om. My är en tuff tjej i mycket, man har många funderingar kring livet och vad som händer som många andra barn.
 
I fredags var vi i simhallen, jag My och hennes kompis Isabelle. I simhallen var också x antal tonåringar.. Dessa tog väldigt mycket plats och tänkte inte särskilt mycket på att andra var där. My och Isabelle skulle åka rutchkanan, först kom Isabele ner och därimellan kom tre grabbar ner. Den sista stod kvar så jag tänkte att han väntade väl på sin kompis... Han stod med ryggen mot kanan, och där kommer My i full kareta. Åker in i han,  som då ramlar över henne och trucker ner henne under vattnet. Han faller hårt på hennes huvud vilket såklart hon tycker gör både ont och är läskigt! Lejonmamma som man är så får han sig en redig utskällning så det ser ut som att han ska kissa på sig! Han bad My om ursäkt och frågade snällt om hon mådde ok. Jag ursäktade mig lite, och sa att förlåt men man är så rdd om sina barn! Efter det kom en annan mamma fram och klappa mig på axeln och tyckte jag gjorde helt rätt.. Ja det kan man ju alltid diskutera.. men en sån händelse kan faktiskt påverka en till att bli riktigt rädd. My har precis börjat våga vara under vattnet, hoppa från kanten samt simma under vattnet. Hoppas detta inte påverkat henne så att hon inte vågar. Idag berättade hon att drömmen handlade om detta och hon var så rädd att hon knappt vågade berätta om det. 
 
På kvällen kom Elin över och var hemma med My och Mattis då jag skulle på husmöte. Det var en jätteintressant föreläsnning som handlade om språksvårigheter. Massa bra tips och verktyg som är bra att veta om i sin undervisning. Elin har alltid haft en väldigt speciell plats i mina barns hjärtan (även hos mig), så fort de träffa henne så kände de sån trygghet. Så härligt att se när ens barn verkligen tyr sig till någon som inte är mamma, pappa, mormor eller moster <3. 
 
Idag blev det även en powerwalk innan frukost. HIhi jag gick snabbare än vad bilarna tog sig fra. Så klart att det egentligen inte var så kul eftersom många lär ha kommit sent till sina jobb samt så kanske det var en olycka någonstans. Men kändes lustigt att gå förbi bil för bil. 
 
Idag stod det tacogratäng på schemat. Den blev riktigt smarrig faktiskt. Jag gjorde mina "plattor" av zucchini och de andra fick riktiga lasagneplattor. Riktigt mumsigt blev det!!!
 
Känner att min härliga vecka på månaden är på ingång, känner mig sådär härligt svullen och "fet" som bara denna goda vän kan bjuda på!!
 
Nä nu är det dax att nanna kudden, immorgon ska jag tillbaka till jobbet :D:D:D! LOVE IT!!