3/1

Hallå alla!!
 
Hoppas ni alla mår fint och att ni sovit gott. Vi har haft en lugn förmiddag här hemma. Barnen har lekt och jag har suttit och gjort en fotobok. Då jag inte är så tekniskt lagd så tar det lite tid så riktigt klar är jag inte. Vi bara tar massor av kort, men låter de bara "ligga" i datorn. Vad är det för mening med det?
Hihi hittade massa kort på mig och Thomas innan barnens tid ;), man tycker man ser lika ut idag sm då. Men ack så fel man kan ha :D. 
 
Hihi förlåt Emma <3
 
Jag skrev ett inlägg på facebook vid nyår angående hur jag tänkte kring nya året. Det var inget nyårslöfte för det är jag så bra på att bryta. Jag fungerar som så att jag kör alltid på ALLT eller INGET och är så trött på det för det blir inget bra i slutändan ändå. Den här hösten har träningen inte varit rolig utan något jag känt att jag bara måste göra och så ska det inte vara. Man ska träna för att man mår bra av det och för att man tycker att det är kul. Alla mår bra av att träna, det gäller bara hitta det sätt som passar en. Sen tror jag att man kan träna hur mycket man vill, äta hur bra som helst men jobbar man inte med det psykiska så står man fortfarande kvar där man började. Man kanske kan komma en bit, men vi har alla olika förutsättningar och det gäller att acceptera dessa olikheter och göra det bästa utav det. 
Jag skrev också att jag just nu genomgår en stor resa med min kropp och den behöver lång tid att läka. Jag kommer behöva starta om på noll och bygga upp min kropp, Jag är fortfarande inte så rörlig och har ont så jag tar en dag i taget. Under hösten har jag tänkt mycket på hur jag vill ha det och vad som är viktigt för mig och min familj. Hur vi kan tillsammans bygga upp en trygg och stabil vardag där vi allla mår bra. Utan min familj har jag ingenting, men jag vet också att om jag inte får träna så börjar jag må dåligt både psykiskt och fysiskt. Nu låter det som att jag bara tänker på mina behov och inte min mans, men vill han får välja själv vad han vill berätta inte jag.
 
När Mattis vaknat ska vi till Ängsjö och leka i den snö som  finns :).
 
Ha det bäst.