Dag 8 av 28 dagar har gått och minus....

 
Go kväll i stugen. Hoppas ni alla mår bra och att ni haft en härlig dag. Jag har varit på jobbet idag och fixat det sista inför nästa vecka, känns så skönt att ha det gjort. Har precis kommit hem från ett härligt 75 minuters spinningpass, kom få deltagare, hoppas det beror på att det är höstlov 
 
Mys kompis Isabell sover här inatt, så himla gulliga. De har haft popcornmys och nu ligger de bredvid varann och sover. De skulle absolut sova i samma säng fast att My har våningsäng :). Imorgon bär det av till Kolmården, ska bli kul var länge sen jag var där. My har aldrig varit där så ska bli kul vad hon tycker. (Vet inte om Isabell har vart där).
 
En vecka var det igår sedan jag slutade med socker helt och hållet, inga lätt produkter heller för den delen. Börjar må riktigt bra, känna mig piggare och inte alls lika svängig som innan. Den här veckan har varit tuff, mycket upp och ner. Ena dagen skulle jag kunnat slaffsa i mig  en STOR chokladkaka medan den andra dagen har känts lättare. En kollega sa till mig att tänka som så att " det är bara gått när du stoppar godiset/kakan i munnen, när du svalt den så ångrar du dig". Jag har tänkt så och det hjälper. Jag dricker jättemycket vatten. Har min Ph9 med mig överallt. 
Jag har gått ner 2 kilo under denna vecka, vätska jag vet! Men det känns skönt och det är lättare att intala sig och motivera att socker är inte bra och ställer bara till med massa problem. En del kan hantera det och en del kan det inte och jag är en av dem!
 
Nä nu ska jag alldeles straxt gå och lägga mig. Sov gått alla sötisar <3