Åh vad det är kul att plugga :D

Hej alla :D
 
Vilken rolig dag jag har haft!! Trots dunderförkylning!!
 
Jag har börjat läsa engelska för lärare årskurs 1-3, varav 4 träffar på campus. Det kändes så läskigt imorse när jag åkte till universitetet.. inga man känner och vi kommer prata på engelska... hihi men det gick jättebra och var så himlans kul!! Hamnade i en jättehärlig studentgrupp, och det är med dem jag kommer att diskutera litteratur mm. 
Härlig dag som nu avslutas med min fina familj. Vi har precis ätit middag och ska mysa framför tvn nu. 
 
Imorse när jag skulle åka satte jag på mig 1 par byxor (nä jag gick inte naken...) som jag inte haft på mig på läge, och sist så satte det tight så att fläbbet vällde över! idag gjorde det inte det! Och då tror jag att jag ökat i cm, och på vågen är det 2 kilo kvar tills jag är nere på det jag var innan november. På måndag börjar min resa tillsammmans med lifestyle by mrr, ska bli riktigt kul. Dock kommer alltid Camilla att vara min nummer 1 på pt, ingen kan peppa och motivera mig som henne. Jag ÄLSKAR hennes Bootcamp, men kan tyvärr bara vara med på ett pass i veckan eftersom mitt och Thomas schema på vardagar ser rätt späckat ut. 
 
En kompis till mig, Viktoria, hoppade på bootcampen i somras och har idag gått ner 17 kilo och är starkare än någonsin. Hon inspirerar mig till att verkligen fortsätta! Jag har gått ner 13, (i november 15!!!, men jag ger inte upp!) och vill gå ner minst 10 till!! Jag ligger där jag låg innan jag blev gravid och tror jag känner mig "bekväm" här, men jag är inte nöjd. Så nu jädrar kör jag!! En gång för alla!! Denna gången stannar jag inte och vilar, nu är det mål linjen som gäller!!! Så från och med måndag kör jag all in, men i lagom mängd, hihi för denna gång tänker jag inte lägga a!! Vet ni varför??!! För jag är ingen quitter!!!! WIHOOOOO!! 
 
Nu gör vi fredag!!!!
 
Kram och PUSS