9 månaders väntan har gått...

Long time, no seeeee....... eller hur är det man säger??
 
Ja alltså att uppdatera här har ju inte gått riktigt som planerat!!
 
Vi har haft fullt upp här, äntligen så bor vi i vårat lilla paradis. eller stökiga paradis kanske jag ska kalla det.... Flytten gick jättebra, vi hade många fina vänner som hjälpte till, fint väder och mycket bra flyt. Halv 12 var sista lasset i huset!
 
Jag glömer hur jobbigt det är att flytta även om det är väldigt kul och spännande. Man har längtat och planerat så är man helt plötsligt där. 9månader väntade vi på inflytt, och jag trodde aldrig att det skulle bli 14 mars.. Och det är till och med 1 april imorgon!!
 
På söndagen den 15 mars startade Tom att renovera badrummet samt tvättstugan där nere. Båda badrummen och tvättstuga behöver göras om, då de som bodde här innen de som vi köpte av inte riktigt hade koll på hur man gör ett badrum rätt. Inte ett uns av våtrumsskydd (säger man så?) fanns... vi viste ju att det inte var bra gjort, och fick ned priset. Men att det var SÅ ILLA trodde vi inte. Som tur var hade det inte hunnit bli vattenskada. Tom är nu i full gång där nere och ska nu börja återställa! Att vara utan tvättmaskin är inte kul kan jag lova med småbarn i huset, tacka gudarna för att vi inte varit magsjuka!! När han är klar på nedervåningen är det dax för övervåningens badrum, ypeeee vad det kommer bli fint!! Och snart kan jag tvätta!!!!!
 
Det är mycket att göra men vi tar ett rum i taget och känner verkligen efter så att vi inte behöver fixa såååååå många gånger (blir lätt så när jag är med i bilden :) ). 
Bilder kommer imorgon  :D!!
 
Att ha tomt när man har barn är helt fantastiskt, de tycker det är så kul att vara ute och leka och hoppa studsmatta. 2 minuter härifrån ligger en jättefin lekplats som vi brukar gå till. 3 minuter härifrån ligger lillsjön, där vi har en egen strand som vi kan bada vid. Samt löparspår som jag ska börja använda så fort min nedra hosta lägger sig!!!!
 
Vad gäller min viktresa så tar jag det lugnt, har varit så mycket fram och tillbaka. Och jag vill verkligen nå mina mål och det kommer jag att göra men kanske inte precis så som jag hade tänkt mig. Och det är okej. Jag äter det vi äter här hemma så att vi kan äta samma mat, det känns viktigt för mig. Men jag äter små portioner och fyller på med sallad. För i det stora hela handlar det om, kalorier in, kalorier ut. Den här veckan startade bootcampen dagtid, som jag väntat. Men har åkt på dunderhosta, så jag vilar denna vecka för att sedan dra igång. Har heller inte kört något pass för gymmix, viket känns surt. Men hoppas på att vara igång igen på lördag!
 
Nä nu ska jag sova!!
 
Puss och kram på er!!